Home » Band patches zijn leuke band merchandise

Band patches zijn leuke band merchandise

  • by

Heb je al jaren een favoriete band? Of misschien wel meerdere favoriete bands? Band patches van je favoriete bands kan je op je kleding of tassen naaien. Met een band patch geef je een leuke twist aan je kleding en laat je iedereen zien dat je een fan bent van deze band. Ze zijn gemakkelijk op textiel of stof vast te maken met naai applicaties zoals naald en draad. Wat denk je van een mooie jas, schooltas, trui of een ander kledingstuk met een leuke band patch? Naast band patches zijn er nog veel meer soorten band merchandise die je kan aanschaffen van je favoriete muziek bands.

Kleding van je favoriete bands

Je kan verschillende t-shirts vinden van je favoriete bands en dit is dan ook wel een van de meest bekende soorten van bands merchandise. Een t-shirt, longsleeve of sweater na een concert geeft aan dat je bij een concert tijdens de tour van een band bent geweest. Ook kan je via de website van je band vaak rechtstreeks verschillende band shirts kopen of als je lid bent van de fan club heb je misschien wel toegang tot limited editions. Altijd leuk voor je collectie!

Andere soorten band merchandise

Daarnaast zijn er nog veel meer soorten band merchandise waar je uit kan kiezen. Voorbeelden hiervan zijn sleutelhangers, limited edition cd’s en lp’s, petten, band patches, caps, hoeden, stickers en buckle belts voor je riem. Je kan deze band merchandise aanschaffen tijdens of na een concert, via de webshop van je band of op verschillende gespecialiseerde webshops of fysieke winkels die allerlei zaken zoals band merchandise aanbieden. Naast de bovengenoemde band accessoires kan je ook denken aan een mok, onderzetters, muismatten, portemonnees en nog veel meer van je favoriete band. Je kan het zo gek niet bedenken of het is wel te vinden en te bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *