Home » Bevestig pijpen op de meest efficiënte manier

Bevestig pijpen op de meest efficiënte manier

  • by

Op het moment dat er diverse pijpen in gebruik zijn, dan is het vanzelfsprekend belangrijk om die goed te monteren. Hoe langer de pijp is, hoe flexibeler die enigszins wordt. Dit kan natuurlijk voor onhandige situaties zorgen of belangrijker nog: gevaar. Maak pijpen dus altijd goed vast en een geschikt middel daarvoor is de pijpbeugel van RVS. Dit zijn handige beugels die je op een vrij eenvoudige manier kunt toepassen op de pijpen voor de beste vorm van bevestiging.

Diverse varianten

De ene pijp is de ander niet en daarom is er vanzelfsprekend een beugel nodig die de juiste sluiting biedt. Het voordeel van de pijpbeugel van RVS is dat je ze kunt afstellen, waardoor je wat flexibiliteit hebt in de bevestiging. Dit maakt de toepassing ervan multifunctioneel, want je krijgt wat vrijheid in hoe strak je het zet en ook bij een gevarieerde dikte ben je niet direct genoodzaakt om tig varianten aan te schaffen.

Maar het kan ook juist wel noodzakelijk zijn en daarvoor is genoeg keuze. De pijpbeugels van RVS variëren in diameter, waardoor er voor elke soort pijp wel een geschikte beugel te vinden is. Dit allemaal volgens vaste DIN normen, zodat je met goed materiaal te maken hebt dat aansluit op vastgestelde afmetingen en waarderingen. Dit geeft je de garantie dat het goed aansluit en het z’n doel dient.

Specialistisch advies

Binnen het kader van pijpbeugels RVS is erg veel keuze. Dit varieert van kleine beugels tot erg grote en zware beugels voor industriële toepassingen. Als je er niet helemaal thuis in bent, wat goed te begrijpen valt, is het verstandig om een specialist om advies te vragen. Dit kan bijvoorbeeld bij je leverancier, die je precies kan vertellen welke pijpbeugel van RVS voor jouw toepassing de beste keuze is.

Maar kijk ook zeker zelf even rond, zodat je de juiste opties naast elkaar legt en wat de montage daarvan is gezien ook dat kan variëren. Kom je er niet uit, vraag dan advies aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.