Home » Het uiterlijk van een auto veranderen

Het uiterlijk van een auto veranderen

  • by

Wil je de kleur van jouw auto veranderen of wil je je jouw bedrijfsauto razendsnel veranderen in een fraai visitekaartje voor jouw bedrijf? Kies dan voor Auto laten wrappen. Carwrapping is, zowel zakelijk als privé, een ideale manier om jouw auto geheel te laten aanpassen aan jouw wensen. Het resultaat is bij carwrapping tijdelijk, want je kunt de wrap na een aantal jaren vrij eenvoudig laten verwijderen. 

Je kunt jouw privéauto laten wrappen

Stel je wilt de kleur van jouw auto veranderen. Je hoeft de auto dan niet opnieuw te laten spuiten. Er is een andere manier om jouw auto de door jou gewenste kleur te geven. Je kunt jouw auto laten wrappen. Je kunt dan een carwrap op maat laten realiseren. Na die carwrap voldoet de auto weer helemaal aan jouw wensen. Er wordt bij dit carwrappen uitsluitend gewerkt met hoogwaardige folies. Het resultaat van de vakkundig aangebrachte carwrap folies van 3M en Every Dennison is een uiterlijk dat hetzelfde is al een autolak. De folie verandert de kleur van jouw auto en beschermt jouw auto tegen lichte schaafplekken, steenslag, uv-straling en andere weersinvloeden. 

Een bedrijfsauto laten wrappen

Ben je een ondernemer met een bedrijfsauto? Dan kun je die bedrijfsauto laten wrappen. De kosten zijn relatief laag en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je jouw bedrijfsauto bijvoorbeeld laten voorzien van jouw bedrijfsnaam, logo, telefoonnummer en website. Moet de bedrijfsauto worden voorzien van een speciale wrap vanwege een speciale gelegenheid? Moet de bedrijfsauto voorzien worden van een levensgrote afbeelding van een hond om duidelijk te maken dat je een hondenuitlaatservice hebt? Iedere gewenste afbeelding kan razendsnel worden aangebracht. Carwrapping biedt dus de mogelijkheid om jouw bedrijfsauto  een fraai rijdend reclamemiddel. Je maakt dan op een relatief goedkope manier met de bedrijfsauto reclame voor jouw bedrijf. Zo zien de mensen jouw bedrijfsauto als die geparkeerd staat op een drukbezochte plek of als je met jouw bedrijfsauto in de file staat. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *