Home » Sieraden met edelstenen: draag een sieraad met een betekenis

Sieraden met edelstenen: draag een sieraad met een betekenis

  • by

Op zoek naar een persoonlijk cadeau? Of zoek je iets speciaals voor jezelf? Sieraden met edelstenen vallen altijd goed in de smaak. Niet alleen zien ze er stylish uit, maar een edelsteen heeft ook altijd een bijzondere betekenis. Zo kan je precies een sieraad met een edelsteen uitzoeken die past bij wat jij iemand mee wil geven. Kan je zelf wel een steuntje in de rug gebruiken? Een edelsteen kan aanvullen wat jij nodig hebt.  Hieronder 5 populaire type edelstenen die vaak worden gekozen om te dragen met een sieraad.

Sieraad met een edelsteen draag je altijd bij je

Omdat je een sieraad op je lichaam draagt, kan je deze makkelijk overal mee naartoe nemen. Kies je een bepaalde edelsteen vanwege een specifieke betekenis die deze heeft? Door deze in een ring te dragen, of in een ketting, heb je de edelsteen die jou helpt de hele dag bij je.

Een amethist werkt zuiverend

Een amethist is een populaire edelsteen die vaak wordt gedragen in bijvoorbeeld een ring of een halsketting. Het is een donker paarse of lila kleurige glanzende edelsteen. Hij staat bekend om zijn zuiverende werking. Mensen dragen hem bijvoorbeeld vaak als ze zichzelf beter willen leren kennen en bepaalde blokkades willen doorbreken. De amethist stimuleert namelijk zelfinzicht en het vergroten hiervan.

De edelsteen van de liefde

De rozenkwarts is een glanzende, roze edelsteen. Hij is licht doorzichtig en soms zelfs wat doorschijnend. Deze steen staat bekend om de steen van de liefde. Hij versterkt vriendschappen en liefdesrelaties. Ben je op zoek naar meer zelfliefde? Dan kan het dragen van een sieraad met deze edelsteen daarin bijdragen.

Gebruik een toermalijn als schild

Een toermalijn is een glanzende en doorzichtige steen die in verschillende kleuren voorkomt. Deze edelsteen staat bekend als een edelsteen die beschermt tegen energieën die je liever buiten jezelf wilt houden. Hij wordt weleens gezien als een soort schild, die jou beschermt tegen negatieve energie of straling. Bovendien helpt deze steen je met tot jezelf komen en ontspannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *